Akçaabat Ziraat Odası > Haberler > YEŞİL BİR GELECEK İÇİN “GELECEĞE NEFES OL”

YEŞİL BİR GELECEK İÇİN “GELECEĞE NEFES OL”

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın  çocuklarımıza daha yeşil bir Türkiye bırakmak için başlattığı bu projesine bizler de Akçaabat Ziraat Odası olarak destek olmak istedik ve 6 bin ceviz fidanını, Trabzon Orman İşletme Müdürü Savaş AYVAZ,  Trabzon Orman işletme Fidanlık Müdürü Faruk AKSU,  Akçaabat İşletme Şefi Özgün TOPALOĞLU ve Yıldızlı İşletme Şefi Yalçın SEYİS beyin katkıları ile Akçaabat’lı üreticilerimize dağıttık. Bu vesileyle  Akçaabat İşletme Şefi Özgün TOPALOĞLU ve Yıldızlı İşletme Şefi Yalçın SEYİS,  Başkan Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU’na ziyarette bulundular ve fidan dağıtımına eşlik ettiler.  Başkan Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU; Akçaabat İşletme Şefi Özgün TOPALOĞLU’na bugüne kadar desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür edip plaket takdim etti. Hem yeşil bir İlçe hem de geleceğe nefes olmak adına yaptığımız bu çalışma büyük ilgi gördü. Hem meyvesinden faydalanılsın  hem de yeşilliğinden.    Ağaç dikilmedik boş alan kalmasın istiyoruz. Elimizden geldiğince çevremizi  yeşillendirmeye ve aynı zamanda da üreticilerimize yeni gelir getirici ürünler konuşunda teşvik etmeye  çalışıyoruz. Bu tür çalışmalarımız yıl içerisinde de devam edecektir. Her zaman olduğu gibi üreticilerimize destek olmaya çalışıyoruz. Tüm üreticilerimizi geleceğe nefes olmak adına fidan dikmeye davet ediyorum.

Bizleri bu organizasyonda yalnız bırakmayan Trabzon Orman İşletme Müdürü Savaş AYVAZ,  Trabzon Orman işletme Fidanlık Müdürü Faruk AKSU, Akçaabat İşletme Şefi Özgün TOPALOĞLU ve Yıldızlı İşletme Şefi Yalçın SEYİS beylere teşekkür ederim.