Akçaabat Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Akçaabat Ziraat Odası > Haberler > AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN TRABZON ORMAN FİDANLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN TRABZON ORMAN FİDANLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN

TRABZON ORMAN FİDANLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU , Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde yer alan Trabzon Orman Fidanlık Müdürlüğüne ziyarette bulundular. Akçaabat Ziraat Odası Genel Sekreteri Ziraat Mühendisi Veysel BAKİ ve Akçaabat Ziraat Odası Teknik Hizmetler Birimi Ziraat Yüksek Mühendisi Mehmet Yaşar ÖZDEMİR’de ziyarete eşlik ettiler.  

Konuyla ilgili Sn. EYÜPOĞLU şu açıklamada bulundular; “her zaman Akçaabat’lı  üreticilerimizin refah seviyelerinin yükseltilmesi ve bölgemizde meyveciliğin artırılması için ilgili kurumlarla işbirliği içinde olmaya gayret ediyoruz. Daha önce de Akçaabat İlçe Tarım ve Orman  Müdürlüğü, Akçaabat Belediye Başkanlığı ve Trabzon Orman Fidanlık Müdürlüğü işbirliği ile  birçok projeyi hayata geçirdik.

Yine bu kapsamda kamu kurumlarına ziyaretlerimiz devam ediyor.   Bu ziyarette Trabzon Orman Fidanlık Müdürü Sn. Savaş AYVAZ bey ile iki kurum arasında ilçemize  ne gibi projeler kazandırabiliriz konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Meyve fidanı , orman ağacı fidanı dağıtımı gibi konularda çalışma yapacaklarını, kendi kurumları ile yapılabilecek her konuda yardımcı olacaklarını  belirttiler. Misafirperverliği için değerli müdürümüz Savaş AYVAZ beye çok teşekkür ederiz” dedi.