Akçaabat Ziraat Odası > Haberler > FINDIKLI MAHALLESİNDE FINDIK BUDAMA UYGULAMASI ve SERTFİKA TÖRENİ

FINDIKLI MAHALLESİNDE FINDIK BUDAMA UYGULAMASI ve SERTFİKA TÖRENİ

Fındıklı Mahallesinde düzenlemiş olduğumuz fındık budama, gübreleme, ilaçlama zararlılarla mücadele eğitimi uygulama dersi ve  51 kursiyere sertifika törenine, Trabzon Valisi Sayın Yücel YAVUZ, Akçaabat Kaymakamı Sayın Soner ŞENEL, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik TÜRKMEN , Trabzon Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cahit GÜLBAY , Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hasan KOZOĞLU, Akçaabat  Emniyet Müdürü Mehmet HACIHASANOĞLU, Akçaabat Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim NEZİR, Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa BEKAR, Akçaabat Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa TÜRKOĞLU katıldı .Trabzon Valisi  Yücel YAVUZ Akçaabat Ziraat odasına örnek çalışmalarından dolayı tebrik ederim. Fındıkta sağlanacak verim artışı ve kalite ancak tekniğine uygun budama, gübreleme ve zararlı mücadelesi ile olacaktır. Yapılan çalışmalar ile önce ev ekonomisine ve ülke ekonomisine destektir. Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU tüm katılımcılara teşekkür ederek ve eğitim çalışmalarına ara vermeden devam edileceğini belirtti.