Akçaabat Ziraat Odası > Haberler > 2024 YILI % 50 HİBE DESTEK BAŞVURULARI BAŞLADI

2024 YILI % 50 HİBE DESTEK BAŞVURULARI BAŞLADI

Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı (% 50 hibe)  15. Etap Başvuruları Başladı.  Konuyla ilgili  Akçaabat Ziraat Odası Toplantı ve Eğitim  Salonunda Trabzon Tarım ve Orman Müdürlüğü  Ziraat Mühendisleri Engin Sevim , Yalçın Demir ve  Meryem Özen Mumcu tarafından sunum gerçekleştirildi.  Eğitime Akçaabat İlçe Tarım ve Orman Müdürü Erkan Ayaz,  Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu , Akçaabat Ziraat Odası  Genel Sekreteri Veysel Baki , Akçaabat Muhtarlar Dernek Başkanı Ömer Hotaman , Akçaabat İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Ziraat Mühendisleri ve üreticiler katılım sağladı.  Altyapı Yatırımları  ve Ekonomik Yatırımlar (yeni tesis , tesis tamamlama, kapasite artırımı ve teknoloji yenileyeme yatırımları)  konusunda  eğitim verildi. Proje başlangıcı 2 Ocak 2024 olup 19 Şubat 2024 ‘te son bulacaktır.  Başvurular internet üzerinden yapılacaktır. Detaylı bilgi almak için  İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne başvuru yapabilirler.