Akçaabat Ziraat Odası > Haberler > YILIN EN TEMİZ SINIFI İLE YEMEK ve AĞAÇ DİKİMİ

YILIN EN TEMİZ SINIFI İLE YEMEK ve AĞAÇ DİKİMİ

Akçaabat 17 Şubat Anadolu Lisesi 2016-2017 Eğitim sezonunda Müdür Yardımcısı Ali BAŞ koordinatörlüğünde Okulun Sağlık temizlik ve Yeşilay kolunun yıl boyu yapılan değerlendirmeler yılın  en temiz sınıf seçilen 12/E sınıfına Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU  tarafından yemek ikramında bulunuldu ve yemeğe okul aile birliği başkanı, öğretmenler ve örnek öğrenciler katıldı. Yemeğin ardından Orman İşletme Bölge Müdürü Savaş AYVAZ tarafından gönderilen 50   ağaç fidesi okul bahçesi ve spor salonu etrafına örnek öğrenciler ile dikildi.

Okul bahçesine 50 ağaç

Ağaç dikimi sırasında konuşma yapan okul müdürü Abdullah GÜLAY amacımız çevresine duyarlı saygılı ve çözüm üreten ülkesine yararlı bir nesil yetiştirmek okulumuzun en temiz sınıfı seçilen öğrencilerimize yemek ikramında bulunduğu için sayın başkana teşekkür ederim. Ödül ile birlikte çevre bilincinin gelişmesi için ayrıca ağaç dikme etkinliği planladılar bu duyarlılığı bir üst kademeye çıkarmaktır ifadelerini kullandı.

Herkesin bir ağacı olmalı

Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU sizleri tebrik ediyorum. Hepiniz çevreye ve insana saygılı olduğunuzu gösterdiniz. Toplum bilincinin oluşması öğrencilikle  başlar. Sizler ülkemizin geleceğisiniz çevre ve temizlik konusundaki hassasiyetinizden büyük mutluluk duydum hepinizi tebrik ediyorum . Birlikte dikmiş olduğumuz bu ağaçlar hepiniz için bir anı olacaktır.